NOVINKA Krupinské mäsové výrobky VARTOVKA

NOVINKA Krupinské mäsové výrobky VARTOVKA
Ochutnajte špeciálnu krupinskú edíciu mäsových výrobkov Vartovka.

KRUPINSKÉ MÄSOVÉ VÝROBKY VARTOVKA

Krupinské výrobky VARTOVKA majú jedinečnú receptúru a lahodnú chuť. Zákazníci určite ocenia vysokú kvalitu poctivého mäsiarskeho remesla. Na výber budete mať až z 5 druhov krupinských výrobkov.

Prečo práve Vartovka? Vartovka je jedinečný symbol mesta Krupina, v ktorom už 60 rokov (od roka 1961) sídli centrála nášho regionálneho spotrebného družstva COOP Jednota Krupina. Vartovka je strážna veža v Krupine s výškou približne 13 metrov. Postavená bola okolo roka 1564 a jej hlavnou úlohou bolo informovať o blížiacom sa nebezpečenstve. Dnes je Vartovka voľne prístupná a slúži ako rozhľadňa na široké okolie Štiavnických vrchov a Krupinskej planiny.

Krupinská šunka Vartovka

Krupinská šunka Vartovka obsahuje 93% bravčového mäsa. Šunka je vyrobená z kvalitných surovín bez použitia alergénov, lepku a laktózy. 

Krupinská saláma Vartovka

Krupinská trvanlivá saláma obsahuje 115g mäsa na 100g hotového produktu a minimum prídavných látok. Neobsahuje alergény, lepok a laktózu.

Krupinské klobásy Vartovky

Krupinské klobásy Vartovky obsahujú až 146g mäsa na 100g hotového produktu. Klobása je vyrobená z kvalitného bravčového a hovädzieho mäsa bez použitia alergénov, lepku a laktózy. 

Krupinské párky Vartovky

Krupinské párky Vartovky obsahujú 93% mäsa. Párky Vartovky sú šťavnaté a po zahryznutí krásne pukajú. 

Krupinské mini Vartovky

Krupinské mini Vartovky sú malé klobásky s vysokým obsahom mäsa. Výborne sa hodia na výlety či piknik pod Vartovkou. V ponuke nájdete aj Vartovky s chilli.

Krupinské mäsové výrobky Vartovka zaručia zážitok zo skvelej a jedinečnej chuti. Zakúpiť si ich môžete exkluzívne len v predajniach COOP Jednota Krupina. 

Vyhľadajte si predajňu COOP Jednota Krupina vo vašom meste alebo obci: www.coopka.sk/predajne

BEZ ALERGÉNOV

Spoločnosť Berto nechce diskriminovať svojich zákazníkov, ktorí trpia alergiami na potraviny. Preto vo svojich výrobkoch nepoužívajú alergény, lepok ani laktózu a zároveň sa neustále snažia zvyšovať kvalitu výrobkov s cieľom spĺňať tie najnáročnejšie slovenské a európske kritériá.

BERTO

Krupinskú edíciu mäsových výrobkov pre nás pripravila slovenská rodinná firma Berto - poctivé mäsiarske remeslo

Rodinná tradícia, dobré meno a hrdosť na zdedené remeslo. Na týchto základoch postavil Ignác Bertovič svoju firmu. Mäsiarske remeslo má u Bertovičovcov dlhoročnú tradíciu. Farmárčeniu, chovu zvierat i mäsiarčine sa vo veľkom venoval už za prvej Československej republiky starý otec I. Bertoviča. Malý Ignác už ako dvanásťročný pomáhal pri zabíjačkách, ktoré organizovali pre svojich známych. Po novembri 1989 sa rodine Bertovičovcov otvorili nové možnosti. Po revolúcii si Ignác sám v Stupave na pozemku u svokrovcov postavil mäsiarstvo na výrobu klobás a párkov. Tak v roku 1991 vznikol malý tradičný rodinný podnik, zameraný na spracovanie mäsa a výrobu mäsových lahôdok pod značkou Berto. Dnes firma Berto sídli vo vlastnej veľkej prevádzke vo Vysokej pri Morave na Záhorí, kde zamestnáva 150 ľudí a spĺňa najprísnejšie veterinárne a hygienické normy a predpisy, platné nielen v Slovenskej republike, ale aj v celej Európskej únii.

 

Späť